Зеленська в ОАЕ поспілкувалася із медіа про ситуацію в Україні

Зеленська в ОАЕ поспілкувалася із медіа про ситуацію в Україні

Фото
Укрінформ
Дружина Президента Олена Зеленська у ході візиту в Об'єднані Арабські Емірати провела низку зустрічей з представниками місцевий і міжнародних мас-медіа.

Про це вона повідомила у Телеграмі, передає Укрінформ.

«Під час візиту до ОАЕ було багато спілкування зі ЗМІ, місцевими й міжнародними, від «Аль-Арабіа» до «Форбс» і Morning Joe. Як завжди, використовую ці можливості, щоб розповідати про Україну та боротьбу із загарбником. Готова роз’яснювати, наводити приклади, свідчити – стільки, скільки треба для того, щоб Україну й українців розуміли та знали якнайкраще", - зазначила перша леді.

Вона, зокрема, в інтерв’ю виданню «Емірати сьогодні» підкреслила, що нині не лише час випробувань, але й час великих можливостей для України.

Дружина Президента в кількох розмовах попросила передати послання світові: якщо світ хоче зберегти свободу, гуманність і нормальне співіснування, він не має толерувати загарбницькі війни у ХХІ столітті, не має звинувачувати жертву, бо в міждержавній агресії, як і в міжособистісній, завжди винен агресор.

Читайте також: Співпрацю з Україною в уряді ОАЕ забезпечує потужна жіноча команда - Зеленська

"У сучасному світі все пов’язане: якщо десь порушуються міжнародні домовленості та людські права, якщо починають убивати людей, це може повторитися будь-де. Росія напала не лише на Україну – вона атакувала одразу всі світові принципи. Отже, зупинити агресію – означає врятувати весь світ", - підкреслила Зеленська.

Як повідомлялося, дружина Президента Олена Зеленська перебуває з візитом в ОАЕ, де взяла участь у міжнародному форумі Forbes 30/50.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-