Резніков разом із новими заступниками провів зустріч з послами G7

Резніков разом із новими заступниками провів зустріч з послами G7

Укрінформ
Міністр оборони України Олексій Резніков провів зустріч із послами країн "Групи семи" за участю новопризначених заступників, на якій розповів про боротьбу з корупцією та реформу управління.

Про це йдеться у повідомленні у Твіттері японського головування у Групі підтримки послів G7 у Києві, передає Укрінформ.

"Сьогодні Олексій Резніков представив послів G7 своїм новим заступникам і наголосив на поточних зусиллях Міністерства оборони у боротьбі з корупцією та просуванні реформ управління. Ми підтвердили нашу відданість продовженню військової та оборонної підтримки України і підкреслили важливість прозорості та підзвітності, щоб запевнити партнерів і підтримати євроатлантичну інтеграцію України", - зазначили дипломати країн "Групи семи".

Читайте також: Резніков обговорив із послами G7 та Євросоюзу ситуацію на передовій

Як повідомлялося, Кабінет Міністрів на засіданні 14 лютого призначив Олександра Павлюка першим заступником міністра оборони. На засіданні 21 лютого уряд призначив засновника фонду "Повернись живим" Віталія Дейнегу заступником міністра оборони з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації, а колишнього посла України в Канаді Андрія Шевченка - заступником із питань європейської інтеграції.

Фото: G7AmbReformUA

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-