Обрання директора НАБУ: до наступного етапу допущені 11 кандидатів

Обрання директора НАБУ: до наступного етапу допущені 11 кандидатів

Укрінформ
Комісія з проведення конкурсу на зайняття посади директора Національного антикорупційного бюро допустила до співбесід щодо відповідності критерію компетентності 11 кандидатів.

Про це повідомляється на сторінці комісії у Фейсбуку за результатами засідання 25 лютого, передає Укрінформ.

Як зазначається, 20-24 лютого комісія провела співбесіди із 20 кандидатами.

"Відповідність кандидата критерію доброчесності оцінювалася з урахуванням наявності або відсутності у членів комісії обґрунтованих сумнівів, що виникли за результатами дослідження інформації, яка міститься у матеріалах щодо кандидата, та проведення співбесіди", - йдеться у дописі.

Комісія визначила, що критерію доброчесності відповідають такі кандидати: Бєлоусов Юрій, Ворвуль Максим, Гупяк Сергій, Кривонос Семен, Наумюк Сергій, Опішняк Олег, Осипчук Роман, Павлущик Віктор, Плотнікова Вероніка, Цивінський Олександр, Церковний Володимир.

Новий графік співбесід щодо відповідності кандидатів критерію компетентності буде оприлюднено за його готовності, додали у комісії.

Як повідомлялося, тимчасовий виконувач обов’язків директора НАБУ Гізо Углава заявив, що у бюро сподіваються на обрання нового директора вже за місяць.

17 січня комісія з проведення конкурсу на зайняття посади директора НАБУ за результатами тестування загальних здібностей відсіяла 28 кандидатів. До наступного раунду пройшли 22 претенденти.

Згідно з процедурою, після завершення співбесід з усіма кандидатами члени комісії зберуться на окреме засідання для їх обговорення, щоб через голосування відібрати трьох кандидатів, які відповідають вимогам посади директора НАБУ, мають кращі професійний досвід, знання і якості для виконання службових обов’язків.

Ці три кандидатури будуть подані на розгляд Прем’єр-міністру.

Читайте також: НАЗК закликає Раду ухвалити закон про відновлення е-декларування

Повноваження попереднього директора НАБУ Артема Ситника закінчилися 16 квітня 2022 року.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-