Трухін написав заяву про складання депутатського мандата

Трухін написав заяву про складання депутатського мандата

Укрінформ
Олександр Трухін написав заяву про складання повноважень народного депутата України.

Відповідна заява оприлюднена на сайті парламенту в додатку до проєкту постанови №9056 "Про дострокове припинення повноважень народного депутата України Трухіна О.М.", повідомляє Укрінформ.

"Відповідно до пункту 1 частини другої статті 81 Конституції України та пункту 1 частини першої статті 4 Закону України "Про статус народного депутата України" повідомляю про складання повноважень народного депутата України Верховної Ради України ІХ скликання", – йдеться в заяві.

У розділі "дати та стан проходження" зазначається, що відповідна заява одержана Верховною Радою та направлена на розгляд до Комітету ВР з питань Регламенту, депутатської етики та організації роботи ВР 23 лютого.

Читайте також: ВАКС затвердив угоду про визнання винуватості Трухіна

Як повідомляв Укрінформ, напередодні Вищий антикорупційний суд затвердив угоду між народним депутатом Трухіним і прокурором щодо визнання винуватості та визнав його винним у справі про спробу підкупу поліцейських. Під час судового засідання Трухін заявив про готовність скласти депутатський мандат.

Народний депутат Трухін 23 серпня 2021 року спричинив дорожньо-транспортну пригоду на Бориспільській трасі при в'їзді в Київ. Внаслідок ДТП постраждали шестеро людей, серед яких двоє дітей, а також голова Комітету арбітрів Федерації футболу України Лучано Лучі та його помічник Роман Лишень.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-