Глава ОП анонсував потужні візові санкції проти військових рф та членів їхніх сімей

Глава ОП анонсував потужні візові санкції проти військових рф та членів їхніх сімей

Укрінформ
Україна продовжує копітку роботу над запровадженням санкцій проти рф і росіян, які беруть участь у війні на території нашої держави. Зокрема, йде робота над запровадженням візових санкцій проти військових, які беруть участь в агресії, та членів їх сімей.

Про це глава Офісу Президента України Андрій Єрмак повідомив під час спілкування з журналістами в Києві, передає кореспондент Укрінформу.

"Ми не зупиняємося. У нас в Групі Єрмака-Макфола - уже більш як 50 людей. Потужними будуть візові санкції проти військових, які беруть участь в агресії, та членів їх родин", - сказав глава ОП.

Читайте також: Єрмак заявив про безпрецедентну підтримку України в Британії

"Банки, енергоносії, діаманти, - ця робота триває", - додав Єрмак.

Водночас він зазначив, що "кожен наступний пакет санкцій - це складно", бо санкції - це й обмеження для тих країн, які їх приймають. "І важливо, щоб ці країни відчували, що загроза від рф більша, ніж їхні економічні втрати від санкцій", - сказав керівник Офісу Президента.

Читайте також: Україна має стати членом НАТО, щоб не допустити повторення агресії з боку росії – Єрмак

Як повідомляв Укрінформ, глава Білого дому Джо Байден заявив, що цього тижня США та союзники оголосять новий потужний пакет санкцій проти росії, щоб притягти її до відповідальності за злочини, які вона чинить в Україні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-