Підписання миру, аби Україна поступилась: Данілов розповів про «план Б» путіна

Підписання миру, аби Україна поступилась: Данілов розповів про «план Б» путіна

Укрінформ
Президент рф володимир путін на сьогодні вже не говорить про захоплення всієї України, а має на меті «план Б» – підписання миру, аби Україна поступилась частиною територій в обмін на мир.

Як передає Укрінформ, про це в ефірі загальнонаціонального телемарафону «Єдині новини» заявив секретар РНБО Олексій Данілов.

«Зараз росія розглядає новий план. Ви звернули увагу, що він (путін – ред.) вже зараз не каже за захоплення нашої країни, хоча плани їх не змінились, він у своїй промові сказав тільки про Донецьку, Луганську область... Зараз в них на меті «план Б», він полягає в наступному: підписання будь-яких переговорних позицій з нашою країною для того, щоб ми поступились частиною наших земель на нібито мир. Це є абсолютно для нас неприпустимі речі, і ті люди, які займаються на території нашої країни, зараз дуже багато вскрилось консервів, які тут сиділи, чекали коли можна буде починати вкидати наративи в наше суспільство, що треба домовлятись, тому що люди гинуть тощо. Майте на увазі, що це ні до чого доброго не приведе. Більш того, я хочу нагадати, що все, що стосується всіх цих наративів, бажання приймати участь в цих речах, буде каратися згідно з нашим законодавством, і це посягання на наш конституційний лад. Це сама велике покарання, яке можуть отримати ті люди, які сьогодні мріють почати знову перемовини з росією, входити в перемовний процес і про щось розмовляти для того, щоб ми втратили частину своєї території. Це є абсолютно неприпустимим», - наголосив Данілов.

Він нагадав, що згідно з Конституцією, кордони України чітко визначені, і якщо хтось вважає, що їх треба змінити, спочатку треба змінити Конституцію.

Читайте також: росія намагається взяти Бахмут до 24 лютого - Данілов

Секретар РНБО також зауважив, що сьогоднішній виступ російського президента був найгіршим за 20 років.

«Що стосується виступу президента росії – сучасного гітлера на прізвище путін… можу сказати, що це був самий гірший виступ президента росії за всі 20 років», - зауважив Данілов.

Як повідомляв Укрінформ, 16 лютого секретар РНБО Олексій Данілов в інтерв’ю ВВС заявив, що росія намагається реалізувати «корейський сценарій» поділу України. Це божевільний план Медведчука, який ніколи не буде реалізований.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-