Рютте перед поїздкою до США провів розмову із Зеленським

Рютте перед поїздкою до США провів розмову із Зеленським

Укрінформ
Прем'єр-міністр Нідерландів Марк Рютте перед візитом до США провів телефонну розмову з Президентом України Володимиром Зеленським.

Про це Рютте повідомив у Твіттері, передає Укрінформ.

“Готуючись до візиту до Вашингтона, я поговорив із Зеленським. Жахлива атака на житловий будинок у Дніпрі ще раз показує, що росія не має перемогти у цій війні. Координація міжнародної військової підтримки залишатиметься важливою в найближчі місяці”, - написав він.

Президент України Володимир Зеленський телефоном обговорив із Прем'єр-міністром Нідерландів Марком Рютте можливі сценарії розвитку подій на фронті та спільні заходи на найближчий час.

«Уже вдруге з початку року розмовляю з Прем'єр-міністром Нідерландів Марк Рютте. Вдячний йому за готовність і далі працювати над зміцненням української ППО. Крім того, говорили про можливі сценарії розвитку подій на фронті й наші спільні заходи на найближчий час», - повідомив Зеленський у Твіттері.

Як повідомлялося, Прем'єр-міністр Нідерландів Марк Рютте раніше зауважив, що перед візитом до США провів телефонну розмову з Зеленським, та наголосив на важливості координації міжнародної військової підтримки.

Як повідомляв Укрінформ, прем'єр-міністр Нідерландів Марк Рютте та міністр закордонних справ Нідерландів Вопке Гукстра цього тижня мають здійснити візит у Вашингтон для зустрічі з президентом США Джо Байденом.

Читайте також: Рютте: Нідерланди зроблять усе, щоб допомогти Україні виграти війну

Головною темою розмови має стати війна росії в Україні. Також сторони мають обговорити питання щодо економічних відносин між державами, оскільки Нідерланди давно вважаються важливим інвестором і торговим партнером США.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-