Медведчук розповів стільки, що вистачить на багатьох – Данілов

Медведчук розповів стільки, що вистачить на багатьох – Данілов

Укрінформ
Колишній народний депутат від забороненої партії «Опозиційна платформа - За життя» Віктор Медведчук надав великий обсяг інформації, яка стосується багатьох людей.

Як передає Укрінформ, про це в ефірі національного телемарафону «Єдині новини» сказав секретар Ради національної безпеки і оборони Олексій Данілов, відповідаючи на запитання щодо наміру ексдепутата від ОПЗЖ Віктора Медведчука звернутись до суду.

«Я хочу подивитися, в який суд Медведчук буде звертатись і з приводу чого. Що він буде доводити? Він нам розповів стільки, що вистачить на багатьох діячів сучасності, які зараз ще хвилюються, не знаючи що він під підпис нам сказав», - зазначив Данілов.

Він запевнив, що вся інформація щодо Медведчука буде оприлюднена свого часу.

«Ми живемо у світі, в якому приховати нічого не можна», - зазначив секретар Радбезу.

Читайте також: РНБО почала готуватися до війни з грудня 2019 року – Данілов

Як повідомляв Укрінформ, 21 вересня в результаті обміну з російського полону повернулися понад 200 українських захисників, а також 10 іноземців, які воювали на боці Збройних сил України. Натомість російська сторона отримала підозрюваного в державній зраді Віктора Медведчука та 55 військових рф. Медведчук фігурує у кримінальних справах щодо видобутку нафти і газу в Чорному морі та сприяння діяльності терористичної організації через поставки вугілля з тимчасово окупованих територій сходу України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-