Зеленський у Раді: Завдяки Україні світ побачив, що свобода може стати переможцем

Зеленський у Раді: Завдяки Україні світ побачив, що свобода може стати переможцем

Відео
Укрінформ
Україна завдяки єдності нині стала одним із глобальних лідерів та показала світові, що цінності дають силу, а свобода може стати переможцем.

Про це заявив Президент Володимир Зеленський під час виступу з посланням до Верховної Ради, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Завдяки нашій єдності ми досягли того, що майже ніхто у світі не вірив, майже ніхто, окрім нас. Україна стала одним із глобальних лідерів. Наші національні кольори - це міжнародний символ сьогодні сміливості й незламності всього світу", - підкреслив він.

Відео: Офіс президента України

Глава держави відзначив, що зараз у будь-якій країні на будь-якому континенті, коли бачать синьо-жовтий, знають, що це - кольори свободи, народу, який не здався, який вистояв, який об'єднав світ і який, на його переконання, переможе.

Читайте також: Президент після 24 лютого взяв участь у 850 міжнародних заходах

"Завдяки Україні світ повірив, що цінності дають силу, повірив услід за нашою боротьбою. Світ упевнився, що тиранія програє, услід за нашою вірою. Світ побачив, що свобода може стати переможцем, услід за нашими здобутками на полі бою", - сказав Зеленський.

Президент висловив переконання, що Україна обов'язково переможе.

Як повідомляв Укрінформ, Президент Володимир Зеленський у середу, 28 грудня, виступив зі щорічним посланням до Верховної Ради.

Фото: ОП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-