Про що б не домовлялися путін і лукашенко, Україна до цього готова – Кулеба

Про що б не домовлялися путін і лукашенко, Україна до цього готова – Кулеба

Укрінформ
На вчорашній зустрічі очільників білорусі і росії володимира путіна і олександра лукашенка, за наявною інформацією, не були ухвалені якісь критичні рішення, але про що б вони не домовлялися, Україна до цього готова.

Про це заявив міністр закордонних справ Дмитро Кулеба на онлайн-брифінгу у вівторок, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Зустріч путіна і лукашенка - це черговий танок у їхньому виконанні. За тією інформацією, якою ми володіємо наразі, на цій зустрічі не були ухвалені якісь критичні рішення», - сказав Кулеба.

Він зазначив, що путін продовжує схиляти лукашенка до максимального сприяння діяльності російських збройних сил.

Читайте також: Данілов прокоментував візит путіна до білорусі

Глава української дипломатії також констатував, що наразі, по суті, можна говорити, що низка об’єктів і певна частина військової інфраструктури білорусі перебувають під контролем рф, а білоруські військові фактично усунуті від впливу на ці процеси.

«Але нічого драматичного принаймні з того, що нам відомо наразі, на цій зустрічі не відбулося. Наскільки нам відомо, незабаром планується ще одна зустріч путіна і лукашенка. Що б не відбувалося, ми вже навчені, ми вже биті і маємо життєвий досвід, тому ми готові до будь-яких сценаріїв. Про що б вони між собою не домовлялися, Україна до цього готова», - запевнив очільник МЗС.

Як повідомлялося, самопроголошений президент білорусі олександр лукашенко і президент рф володимир путін провели у понеділок, 19 січня, перемовини у мінську.

Фото: МЗС

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-