Шмигаль прокоментував об'єднання Мінінфраструктури й Мінрегіону

Шмигаль прокоментував об'єднання Мінінфраструктури й Мінрегіону

Укрінформ
Об'єднання міністерств інфраструктури й розвитку громад та територій поліпшить координацію у процесі відбудови України.

На цьому наголосив Прем’єр-міністр Денис Шмигаль у Телеграмі, передає Укрінформ.

Глава уряду привітав Олександра Кубракова з призначенням на посаду віцепрем’єр-міністра з відновлення України — міністра розвитку громад, територій та інфраструктури.

"Посада віцепрем'єр-міністра — важливий сигнал і суспільству, і нашим партнерам, що відновлення вже сьогодні є нашим пріоритетом і що відбудову треба починати прямо зараз. Об'єднання міністерств інфраструктури й розвитку громад та територій також дасть змогу покращити координацію у питаннях відбудови постраждалих від війни регіонів та проходження найскладнішої в нашій історії зими", - зазначив Шмигаль.

Він додав, що серед сфер відповідальності віцепрем'єр-міністра буде інфраструктура та регіональний розвиток, що дозволить більш системно підійти до планування процесу відновлення України.

Читайте також: Європейський інвестиційний банк розробляє концепцією ініціатив для відбудови України

На переконання Шмигаля, Кубраков, який 1,5 року пропрацював міністром інфраструктури, розуміє наявні та майбутні виклики.

Як повідомлялося, 1 грудня Верховна Рада звільнила Олександра Кубракова з посади міністра інфраструктури й одразу призначила віцепрем’єр-міністром – міністром інфраструктури та регіонального розвитку.

Фото: Денис Шмигаль / Телеграм

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-