Зеленська вперше дала інтерв’ю радіо BBC

Зеленська вперше дала інтерв’ю радіо BBC

Фото, відео
Укрінформ
Дружина Президента України Олена Зеленська дала своє перше інтерв’ю радіо BBC.

Про це перша леді повідомила в Телеграмі, передає Укрінформ.

Як зауважила Зеленська, під час Другої світової радіо BBC було не лише головним джерелом інформації для вільного світу, а й допомагало спротиву. Зокрема, його програми навіть використовували для збиття з цілі фашистських бомбардувальників.

"Тут звучали видатні промови Прем’єр-міністра Черчилля, які допомогли згуртувати націю й наблизити перемогу. Сьогодні вперше дала інтерв’ю цій історичній радіостанції. Розповіла про сучасну війну, яку веде Україна за свою свободу від загарбника. А от з іншими медіа цього найстарішого мовника світу – телепроєктами, інтернет-майданчиками – ми співпрацюємо з перших днів російського вторгнення", – зазначила Зеленська.

Також під час візиту до Британії перша леді поспілкувалася з командою української служби BBC та познайомилася з керівництвом усієї корпорації. "Оскільки й свою місію вбачаю в тому, щоб усюди розповідати про ситуацію в моїй країні, – було про що поговорити", – додала вона.

Дружина Президента наголосила, що "в щоденній боротьбі з російською пропагандою нам дуже потрібна підтримка професійних журналістів світу, які не дадуть загубитися правді".

Читайте також: Українським жінкам під час війни належить лідерська роль — Зеленська

Як повідомляв Укрінформ, в інтерв'ю російській службі ВВС Зеленська заявила, що без перемоги миру в Україні не буде.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-