Кулеба обговорив з главами МЗС Індії та Оману підтримку України

Кулеба обговорив з главами МЗС Індії та Оману підтримку України

Укрінформ
Міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба провів розмови за главами МЗС Індії та Оману Субраманьямом Джайшанкаром та Саїдом Бадр Аль-Бусаїді.

Про це він повідомив у Твіттері, передає Укрінформ.

З міністром закордонних справ Індії Кулеба, зокрема, обговорив шляхи припинення війни рф проти України та глобальну продовольчу безпеку.

«Ми з індійським колегою Субраманьямом Джайшанкаром обговорили двосторонню співпрацю та шляхи припинення війни росії проти України. Я наголосив, що росія має негайно припинити смертоносні атаки, вивести війська з України та обрати мир. Ми також зосередилися на глобальній продовольчій безпеці», - йдеться у дописі.

Оманський міністр Аль-Бусаїді у розмові з Кулебою наголосив, що Оман виступає проти розв’язаної росією війни проти України.

Читайте також: Кулеба закликав країни Південно-Східної Азії вжити заходів, щоб рф не грала у «голодні ігри»

«Під час нашої сьогоднішньої розмови міністр закордонних справ Оману Саїд Бадр Аль-Бусаїді підтвердив підтримку Оманом суверенітету та територіальної цілісності України. Він також підкреслив, що Оман виступає проти війни. Я подякував своєму колезі за політичну підтримку Оману, в тому числі в рамках ООН», - написав Кулеба.

Як повідомлялося, міністр закордонних справ Дмитро Кулеба під час візиту до Камбоджі підписав від імені України Інструмент про приєднання до Договору про дружбу та співробітництво в Південно-Східній Азії. Він також провів низку двосторонніх зустрічей.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-