Не можна торгувати частиною України: Джонсон застерігає Захід від «брудної» угоди з путіним

Не можна торгувати частиною України: Джонсон застерігає Захід від «брудної» угоди з путіним

Укрінформ
Колишній прем’єр-міністр Великої Британії Борис Джонсон застеріг західних лідерів від намагання спонукати Україну до підписання мирної угоди з росією на невигідних умовах.

Про це повідомляє Sky News, передає Укрінформ. 

“Я думаю, що небезпека полягає в тому, що ми спробуємо піти на компроміс і знайти якусь угоду, якусь “брудну” угоду з путіним, спробуємо спонукати українців торгувати частиною своєї території, що лише підштовхне путіна до подальшої агресії”, - сказав Джонсон.

За його словами, компроміси на умовах путіна неможливі особливо тому, що своєю підтримкою України країни Заходу вперше за тривалий час довели свою відданість цінностям свободи та демократії.

Читайте також: Мир дасть саме програш росії у війні, а не умиротворення агресора - Зеленський

“Нагорода за твердість і продовження підтримки України є абсолютно величезною, тому що вперше за десятиліття ми показали, що ми справді віримо в демократію та свободу, і що ми справді готові підтримувати ці цінності в Європі. Тож українська перемога може стати абсолютно переломним моментом для світу”, - наголосив Джонсон.

Як повідомляв Укрінформ, Борис Джонсон вважає ймовірність використання путіним ядерної зброї у війні проти України дуже низькою.

Фото: АА

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-