Поліція Києва продовжує слідство у провадженні щодо загибелі депутата Полякова

Поліція Києва продовжує слідство у провадженні щодо загибелі депутата Полякова

Ексклюзив
Укрінформ
Столичні поліцейські продовжують розслідувати кримінальне провадження за фактом загибелі народного депутата України Антона Полякова.

Про це йдеться у відповіді слідчого управління Головного управління Нацполіції у місті Києві на інформаційний запит Укрінформу.

“На даний час у кримінальному провадженні проводяться необхідні слідчі (розшукові) дії, спрямовані на забезпечення швидкого, повного та неупередженого досудового розслідування та встановлення об'єктивної істини”, - зазначається у повідомленні.

Хід і стан досудового розслідування у цій справі перебуває на контролі Головного слідчого управління Нацполіції і Головного управління Національної поліції у місті Києві.

У свою чергу уточнюється, що надати іншу інформацію поліція не має можливості, бо відповідно до Закону України “Про доступ до публічної інформації” вона містить таємницю досудового розслідування, і доступ до такої інформації обмежений, а її розголошення тягне за собою кримінальну відповідальність, встановлену законом.

Як повідомлялося, вночі 8 жовтня 2021 року в Дніпровському районі Києва виявили мертвим народного депутата Антона Полякова. Попередньо правоохоронці встановили, що чоловіку стало зле у таксі, його намагалися реанімувати лікарі “швидкої”, але констатували смерть.

За цим фактом правоохоронці розпочали кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України із приміткою “природна смерть”.

За результатом розтину, смерть народного депутата настала внаслідок гострої коронарної недостатності, гострої ішемічної хвороби серця. Пізніше у МВС заявили, що в організмі депутата виявлено наркотичні речовини.

Читайте також: У поліції розповіли про розслідування загибелі депутата Полякова

31 жовтня 2021 року народний депутат Анна Скороход заявила, що її нареченого Полякова вбили. Також вона стверджувала, що бачила на шиї Полякова сліди від удушення. Вона заявила, що правоохоронці жодного разу не допитали її і не відвідали її помешкання, де зберігаються особисті речі Полякова.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-