Єрмак зустрівся з єврокомісаром – закликав активніше допомагати у звільненні полонених

Єрмак зустрівся з єврокомісаром – закликав активніше допомагати у звільненні полонених

Укрінформ
Під час зустрічі з єврокомісаром Янезом Ленарчичем керівник Офісу Президента Андрій Єрмак закликав до більш активних кроків для допомоги у звільненні українських військовополонених.

Про це повідомляє пресслужба Офісу Президента, передає Укрінформ.

«У зв’язку з невиконанням Міжнародним комітетом Червоного Хреста свого мандата Андрій Єрмак закликав до активніших кроків з боку інших міжнародних організацій, зокрема Європейського Союзу, для допомоги у звільненні українських військовополонених», - йдеться у повідомленні.

Читайте також: Стефанішина та єврокомісар Ленарчич обговорили допомогу у відновленні інфраструктури

Ленарчич, своєю чергою, запевнив, що Україна може й надалі розраховувати на підтримку Європейської комісії, серед іншого – на продовження безпрецедентної допомоги в тих напрямах, які є сферою відповідальності єврокомісара з питань гуманітарної допомоги та управління кризовими ситуаціями. Зокрема, він звернув увагу на важливість допомоги українцям у холодну пору року, коли обстріли критичної інфраструктури загрожують нормальній життєдіяльності.

Як повідомляв Укрінформ, Президент Володимир Зеленський відзначив державною нагородою європейського комісара з питань гуманітарної допомоги та управління кризовими ситуаціями Янеза Ленарчича.

Фото: ОП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-