Міністри G7 обговорять план протидії медіаагресії рф - Ткаченко

Міністри G7 обговорять план протидії медіаагресії рф - Ткаченко

Фото
Укрінформ
Зустріч міністрів G7 із протидії російській агресії в інформаційній сфері скличуть найближчими тижнями.

Про результати переговорів зі своєю колегою з Німеччини міністр культури та інформаційної політики Олександр Ткаченко повідомив в Телеграмі, передає Укрінформ.

"На зустрічі з міністеркою ФРН з питань культури та медіа Клаудією Рот обговорили термінові потреби України, а саме - зустріч міністрів G7, яку треба скликати найближчим часом, щоб опрацювати конкретний план допомоги Україні, включаючи протидію російській агресії в інформаційній сфері", - написав він.

Читайте також: Ткаченко закликав цивілізований світ відмовитися від російської культури та її діячів

Ткаченко підкреслив, що під час розмови з Рот також було порушено питання інформаційного "Рамштайну" й санкцій проти росії в культурній та медійній сферах. Водночас за словами міністра, під час зустрічі порушили питання про створення фонду для допомоги українським медіа та культурним діячам, які працюють в Україні, а також збереження культурної спадщини України, зокрема, під час зимового періоду.

"Більше нікому не треба доводити, що росія воює проти української культури та ідентичності. Наші партнери це розуміють", - підкреслив він.

Читайте також: У Києві кілька культурних центрів зазнали ушкоджень – Ткаченко

Як повідомлялося, міністр культури та інформполітики Олександр Ткаченко вкотре закликав цивілізований світ відмовитися від російської культури та її діячів, поширивши відповідне звернення МКІП.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-