СБУ закликає світ зробити висновки з масованого ракетного удару по Україні та посилити допомогу

СБУ закликає світ зробити висновки з масованого ракетного удару по Україні та посилити допомогу

Укрінформ
Масований ракетний удар по всій Україні є черговим доказом, що росія є терористичним режимом. Світ має ще більше посилити допомогу Україні.

Як передає Укрінформ, про це йдеться у заяві Служби безпеки України, опублікованій у Телеграмі.

"Черговий масований ракетний удар по всій Україні має стати для світової спільноти остаточним доказом того, що нинішня росія – це терористичний режим, який просто одягнув на себе оболонку держави. Її справжні «цінності і скрєпи» – смерть і руїни. Її мета – знищення всього, що не вкладається в цю збочену ідеологію", - йдеться у заяві.

СБУ закликає світ зробити відповідні висновки і ще більше посилити допомогу Україні, яка сьогодні воює за мирне майбутнє всієї Європи.

"Сучасна зброя та системи ППО дозволять нам краще захищати цивільне населення. А ворогу ми хочемо сказати лише одне: кожна ракета, випущена по мирних цілях в Україні, – це ще один цвях у труну злочинного й терористичного російського режиму", - додають в СБУ.

Читайте також: Обстріли не похитнуть ані нашу мужність, ані рішучість наших союзників - Резніков

Також наголошують, що росія хоче залякати українців, але насправді робить більш злими та цілеспрямованими: "Наша мета – Перемога, і нам байдуже, скільки ракет ви маєте. Слава Україні!".

Як повідомлялося, 10 жовтня російські загарбники випустили по території України 75 ракет. За інформацією головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного, 41 з них знешкоджена нашою протиповітряною обороною. Повітряна тривога по Україні досі триває.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-