Протиракетна оборона та ізоляція рф: Зеленський сьогодні говоритиме з міжнародними лідерами

Протиракетна оборона та ізоляція рф: Зеленський сьогодні говоритиме з міжнародними лідерами

Укрінформ
Президент України Володимир Зеленський сьогодні проведе розмови з міжнародними партнерами, під час яких порушить питання повної ізоляції росії, визнання її країною-спонсором тероризму, негайного постачання Україні систем ППО та ПРО.

Про це повідомив заступник керівника Офісу Президента Андрій Сибіга у Фейсбуці, передає Укрінформ.

“Недобрий ранок - день в столиці, як і в інших містах України, розпочався з ракетного терору російської держави-терориста. Обрано початок дня не випадково - щоб було більше цивільних жертв і намагання залякати український народ. Ефект буде зворотнім - більше єдності, більше люті, більше успіхів на передовій”, - зазначив Сибіга.

Він додав, що всі зруйновані об’єкти будуть відновлені.

“І сьогодні в Президента будуть чисельні розмови з міжнародними лідерами. Теми зрозумілі: негайне постачання ППО та ПРО; повна ізоляція російського агресора; визнання країною-спонсори тероризму; допомога у відновлення руйнувань”, - поінформував Сибіга.

При цьому він наголосив на необхідності залишатися в укриттях, бо ракетний терор продовжується.

Як повідомлялося, у понеділок вранці росіяни завдали ракетних ударів по багатьох містах України. Зокрема, пролунали вибухи у Києві, Хмельницькому, Львові, Житомирі, Дніпрі, Харкові, Кривому Розі та інших населених пунктах.

У столиці загинули щонайменше вісім осіб та 24 зазнали поранень.

Загалом росія в ході масованого обстрілу 10 жовтня випустила, за даними головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного, вже 75 ракет, з них сили ППО знешкодили 41.

Фото: ОП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-