Рада відкликала Кузьміна з посади члена Комітету інформполітики

Рада відкликала Кузьміна з посади члена Комітету інформполітики

Укрінформ
Верховна Рада внесла зміни до складу парламентських комітетів, зокрема відкликала Рената Кузьміна з посади члена Комітету з питань гуманітарної та інформаційної політики.

Відповідну постанову №8101 на засіданні 6 жовтня підтримали 253 народні депутати, передає Укрінформ.

"Відкликати з посади члена відповідного комітету Верховної Ради України дев’ятого скликання... Кузьміна Рената Равелійовича – народного депутата України, позафракційного, з посади члена Комітету з питань гуманітарної та інформаційної політики", - йдеться у документі.

ВР також увільнила від обов’язків члена Комітету з питань гуманітарної та інформаційної політики Олександра Качного («Платформа за життя та мир») та призначила його членом Комітету з питань бюджету.

Читайте також: «Здавав» патріотів в Ізюмі: експравоохоронцю оголосили підозру в держзраді

У складі Комітету з питань свободи слова також відбулися зміни: Тетяна Циба («Слуга народу») перейшла до Комітету з питань соцполітики та захисту прав ветеранів, а Антон Швачка («Слуга народу») – до Комітету з питань цифрової трансформації. Відтак у комітеті свободи слова залишилося троє членів: голова Нестор Шуфрич (входив до ОПЗЖ), його заступник Євгеній Брагар («Слуга народу») і секретар Сергій Швець («Слуга народу»).

Як повідомлялося, Державне бюро розслідувань повідомило про підозру у державній зраді народному депутату від ОПЗЖ Ренату Кузьміну. Правоохоронці встановили, що депутат напередодні та після початку повномасштабного вторгнення рф розміщував у ЗМІ пропагандистські матеріали на шкоду Україні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-