Науседа - Маску: Коли хтось намагається вкрасти колеса Тесли, це не робить його власником

Науседа - Маску: Коли хтось намагається вкрасти колеса Тесли, це не робить його власником

Укрінформ
Президент Литви Гітанас Науседа відповів на пости керівника Tesla Ілона Маска у верифікованому акаунті в twitter щодо "формули миру" України та росії.

Про це він написав у Твітері, передає Укрінформ.

"Дорогий Ілоне Маск, коли хтось намагається вкрасти колеса вашої Тесли, це не робить його законним власником автомобіля або коліс. Хоча він стверджує, що вони разом проголосували за це", - зауважив Науседа.

Читайте також: Кулеба: Не треба прикривати словом «мир» слова «хай рф далі вбиває і ґвалтує»

Учора Маск запропонував на своїй сторінці у Твітері опитування, в якому виклав свою позицію  розв'язання питання Криму, і серед іншого пропонує пристати на умови росії щодо Криму.

Радник керівника Офісу Президента Михайло Подоляк відповів генеральному директору компанії Tesla Ілону Маску, який організував у Твітері опитування зі своїм варіантом нібито розв'язання питання приналежності окупованого Криму. У ОП наголосили, що Україна має звільнити свої території, включно з Кримом, а російські воєнні злочинці мають бути засуджені міжнародним трибуналом.

Читайте також: Зеленський відреагував на «опитування» Маска щодо України

Більш як 60% тих, хто вже "голосував" за цю "пропозицію" Маска, її відкинули, і у відповідь на цей твіт Посол України в ФРН Андрій Мельник написав: "Єдиний результат: тепер жоден українець не купить твою чортову "Теслу".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-