Канада не визнає результати російських псевдореферендумів в Україні

Канада не визнає результати російських псевдореферендумів в Україні

Укрінформ
Члени нижньої палати канадського парламенту одностайно засудили псевдореферендуми, організовані окупаційними силами рф в Україні.

Як повідомляє кореспондент Укрінформу, відповідну постанову на розгляд парламенту вніс депутат від Ліберальної партії Іван Бейкер.

“Цей парламент найрішучішим чином засуджує фейкові референдуми, які проводяться на окупованих росією територіях України, та оголошує, що ніколи не визнає їх легітимність”, - йдеться в ухваленому документі.

Депутати закликали уряд Канади й надалі посилювати санкції проти росії, надавати Україні військову, фінансову та гуманітарну допомогу, домагатися відповідальності для військових злочинців. "Канада завжди буде поруч із народом України. Ми непохитні у нашій підтримці суверенітету й територіальної цілісності України", - сказав після схвалення постанови Бейкер.

Читайте також: Радбез ООН збереться на засідання – обговорить російські псевдореферендуми в Україні

Як повідомляв Укрінформ, у вівторок представники Європейського парламенту, які представляють практично всі ключові політичні групи, виступили із спільною заявою, засудивши псевдореферендуми.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-