росію не врятують від краху ні погрози, ні «референдуми» – Арахамія

росію не врятують від краху ні погрози, ні «референдуми» – Арахамія

Укрінформ
російську федерацію у війні проти України не врятують від краху ні погрози, ні «референдуми».

Про це голова фракції «Слуга народу» у Верховній Раді України Давид Арамія заявив у Телеграмі, повідомляє Укрінформ.

Він зауважив, що від початку війни росія відправила в Україну всі свої елітні частини. Арахамія наголосив, що українці цього не злякалися, а деяких із цих частин уже не існує.

«То невже вони думають, що Україну можна злякати насильно мобілізованими росіянами? Тут не працює шантаж. Як і не працює розпіарена російська воєнна машина. Від краху не врятують ні погрози, ні «референдуми», – підсумував голова парламентської фракції "СН".

Читайте також: На московській біржі почався обвал після повідомлень про «референдуми» та «мобілізацію»

Як повідомлялося, російські ЗМІ пишуть, що на захоплених територіях Херсонської та Запорізької областей України окупаційні адміністрації вирішили провести «референдуми про приєднання до росії».

«Референдуми про приєднання до росії» на тимчасово окупованих територіях України відбудуться з 23 по 27 вересня», – пише «Медуза» з посиланням на два джерела, наближені до адміністрації президента росії.

Раніше у вівторок спікер держдуми рф в'ячеслав володін заявив, що держдума підтримає вступ «днр» і «лнр» до складу країни.

Оголошення «референдумів» відбувається на тлі контрнаступу української армії, який завершився звільненням захоплених російськими військами територій Харківської області.

Фото: sluga-narodu.com

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-