Олена Зеленська зустрілась з принцесою Уельською Кетрін

Олена Зеленська зустрілась з принцесою Уельською Кетрін

Укрінформ
Дружина Президента Олена Зеленська під час зустрічі з принцесою Уельською Кетрін подякувала королівській родині Великої Британії за можливість віддати останню шану її Величності Королеві Єлизаветі ІІ від імені всіх українців.

Як передає Укрінформ, про це перша леді написала у Телеграмі.

“Її Королівська Високість принцеса Уельська. Нове покоління королівської родини”, - зазначила Зеленська.

Дружина президента нагадала, що “коли росія здійснила повномасштабний напад на Україну, вони з чоловіком одразу продемонстрували свою підтримку нашої країни, відвідавши на початку березня Український культурний центр, що став волонтерським хабом і надавав допомогу вимушеним переселенцям”.

“У скорботний день публічного прощання з Її Величністю Королевою Єлизаветою ІІ відбулася тепла, приємна розмова з принцесою Уельською. Я глибоко вдячна за прийом великої кількості наших людей і особисту увагу Її Королівської Високості до них. За безпрецедентну підтримку з боку Великої Британії у нашій боротьбі із загарбником – військову, гуманітарну, політичну”, - наголосила Зеленська.

Читайте також: Шмигаль подякував королю Британії за незмінну потужну підтримку України

Вона висловила “свої глибокі співчуття королівській родині у зв’язку з втратою” та подякувала за можливість віддати останню шану її Величності Королеві від імені всіх українців".

Як повідомляв Укрінформ, королева Великої Британії Єлизавета ІІ померла 8 вересня на 97-му році життя. Дружина Президента Олена Зеленська разом із Прем’єр-міністром Денисом Шмигалем у Лондоні попрощалися з королевою Єлизаветою ІІ. Глава уряду подякував королю Великої Британії Чарльзу ІІІ за незмінну потужну підтримку нашої країни.

Фото: Олена Зеленська, Телеграм

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-