Шмигаль: Єлизавета II була главою держави, яка робить усе для наближення нашої перемоги

Шмигаль: Єлизавета II була главою держави, яка робить усе для наближення нашої перемоги

Відео
Укрінформ
Прем‘єр-міністр України Денис Шмигаль подякував урядові Сполученого Королівства та висловив сподівання, що король Чарльз III розвине прогрес, досягнутий його матір'ю.

Про це Шмигаль написав у Фейсбуку, передає Укрінформ.

"Вдячний уряду Сполученого Королівства. Не сумніваюся, що Король Чарльз III розвине прогрес, досягнутий його матір'ю", - зазначив Прем'єр.

Шмигаль повідомив, що на запрошення британської сторони прибув сьогодні в Лондон, щоб віддати шану Її Величності королеві Єлизаветі ІІ та висловити співчуття від імені Президента, уряду та народу України.

Глава Кабміну наголосив, що королева мала велику суспільну повагу та прихильність у Сполученому Королівстві. Так само нею захоплювалися далеко за межами Британії, у тому числі в Україні.

Читайте також: Шмигаль обговорив питання розвитку стратегічного партнерства з главою МЗС Британії

"Більшість українців запам’ятають Її Величність через простий, але важливий факт. Вона була главою держави, яка однією з перших простягла руку допомоги, коли Україна зіткнулася з варварською російською навалою. Держави, яка досі робить усе можливе для наближення нашої перемоги", - відзначив Шмигаль.

Як повідомляв Укрінформ, 8 вересня королева Великої Британії Єлизавета ІІ померла на 97-му році життя. Її похорон має відбутися 19 вересня.

Фото: Денис Шмигаль, Твіттер

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-