Стартує марафон академічних подій про Україну - World Academic Talks

Стартує марафон академічних подій про Україну - World Academic Talks

Укрінформ
Фонд Президента України спільно з Національним офісом Кримської платформи та іншими інституціями започатковують марафон академічних подій про Україну.

Про це під час брифінгу повідомила уповноважена Президента України з питань Фонду Президента з підтримки освіти, науки та спорту Ольга Будник, передає кореспондент Укрінформу.

“Аби розширити підтримку України та світового студентства, Фонд Президента України спільно з Національним офісом Кримської платформи в партнерстві з українськими та іноземними університетами запускають марафон академічних подій про Україну — World Academic Talks”, - зазначила Будник.

За її словами, це серія заходів, під час яких лідери академічних спільнот України та світу, студентські спілки будуть професійно обговорювати теми, пов'язані з Україною, її розвитком та відновленням.

“Мета симпозіуму — створити платформу для діалогу, що сприятиме спілкуванню, співпраці, конструктивним дебатам між різноманітними діячами та ініціативами. Співорганізаторами виступають Київський національний університет будівництва та архітектури, Університетський коледж Лондона, Єльський університет, “Центр урбаністичних студій” та низка інших організацій”, - додала Будник.

Передбачається, що розпочаті дискусії переростуть у спільні проєкти та ініціативи, які будуть реалізовувати держустанови, муніципалітети, освітні і культурні інституції.

“Запрошуємо долучитися українські університети до марфону академічних подій та спільно робити голос України гучнішим на світових академічних майданчиках”, - зазначила радник.

Відкриття марафону відбудеться 9 вересня під час симпозіуму ідей та стратегій на тему відбудови України.

Як повідомляв Укрінформ, в Україні створено Довідник з розбудови міст з деталізованою інформацією про використання матеріалів та планування і розбудову житлових кварталів, парків, вулиць.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-