Глава МЗС Данії: путін маленька людина – як в прямому, так і у фігуральному сенсі

Глава МЗС Данії: путін маленька людина – як в прямому, так і у фігуральному сенсі

Відео
Укрінформ
Україна зламала плани росії і наступна фаза війни буде зосереджена навколо того, щоб рф отримала остаточну поразку, а Україна стала переможцем.

Про це заявив міністр закордонних справ Данії Єппе Кофод на спільному з главою МЗС України Дмитром Кулебою брифінгу в Києві, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Ми бачимо, як ви захищаєте свою країну, і бачимо, що плани росії ви зламали. Наступна фаза буде зосереджена навколо того, щоб росія уже отримала кінцеву поразку, а Україна стала переможцем. Саме тому ми продовжимо надавати важливе військове обладнання і забезпечуватимемо навчання нашим військовим», - сказав він.

Читайте також: Шмигаль зустрівся з главою МЗС Данії - обговорили ситуацію на ЗАЕС, постачання зброї та газу

Кофод додав, що Данія буде разом з Україною до самої перемоги. Глава МЗС також запевнив, що його країна продовжить розслідування, фіксацію воєнних злочинів рф та продовжить показувати світу, що коїть росія.

«путін і російська федерація цю війну не виграють. Вони програють. Він маленька людина і прямому, і у фігуральному сенсі. І оці всі сподівання кривавої, жалюгідної людини наштовхнулися на масовану натхненну боротьбу українців», - наголосив Кофод.

Як повідомлялося, міністр закордонних справ Данії прибув у четвер, 1 вересня, із візитом до української столиці.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-