Стефанчук закликає Австрію депортувати дипломата рф за «геноцид українців»

Стефанчук закликає Австрію депортувати дипломата рф за «геноцид українців»

Укрінформ
Голова Верховної Ради України Руслан Стефанчук звернувся до федерального президента Австрії Александера ван дер Беллена та канцлера Карла Негаммера з вимогою визнати постійного представника рф при міжнародних організаціях у Відні михайла ульянова персоною нон ґрата та депортувати його до росії.

Про це спікер українського парламенту повідомив у Фейсбуці, передає Укрінформ.

Він зауважив, що оприлюднення заклику російського постпреда ульянова "не щадити українське населення", а згодом видалення відповідного повідомлення – це і є обличчя "російської дипломатії".

"За подібні фашистські заклики не шановний пан ульянов має бути визнаний персоною нон ґрата в Австрії та депортований у свою росію. Там хай пише, що хоче, там його аудиторія. З цією вимогою звернувся до федерального президента Австрії Александера ван дер Беллена та канцлера Карла Негаммера", – додав Голова ВР.

Читайте також: російський дипломат закликав до геноциду українців – в ОП відреагували

Як повідомлялося, постійний представник російської федерації при міжнародних організаціях у Відні (Австрія) михайло ульянов у відповідь на пост подяки Президента України Володимира Зеленського за новий пакет військової допомоги від США опублікував у Твітері допис із закликом не щадити українське населення. Згодом ульянов видалив свій пост.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-