Єрмак зустрівся з американським бізнесменом та винахідником

Єрмак зустрівся з американським бізнесменом та винахідником

Укрінформ
Керівник Офісу Президента України Андрій Єрмак обговорив із американським винахідником та підприємцем Палмером Лакі можливості застосування нових оборонних технологій для протидії військовій агресії російської федерації.

Про це повідомляє пресслужба ОПУ, передає Укрінформ.

"Керівник Офісу Президента України Андрій Єрмак провів зустріч з американським винахідником і підприємцем Палмером Лакі. Палмер Лакі є засновником компанії Anduril Industries, яка займається розробкою технологічних рішень в оборонній сфері.

Співрозмовники обговорили можливості застосування нових оборонних технологій для протидії російській агресії", – йдеться в повідомленні.

Читайте також: Україна регулярно інформує партнерів про використання наданої зброї – Єрмак

Зазначається, що під час зустріч Єрмак наголосив, що Україна потребує технологій, які прискорили б вигнання військ загарбника. Наприкінці розмови керівник ОПУ держави подякував Лакі за підтримку Української держави та запросив його до співпраці з вітчизняними компаніями.

24 лютого російська федерація розпочала новий етап війни проти України – повномасштабний наступ. Війська рф обстрілюють і знищують ключові об’єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст і сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню, авіабомб і балістичних ракет.

Фото: ОП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-