Посол США зустрілася з керівником САП

Посол США зустрілася з керівником САП

Фото
Укрінформ
Посол Сполучених Штатів в Україні Бріджит Брінк обговорила з новопризначеним керівником Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Олександром Клименком продовження підтримки надзвичайно важливої роботи його команди.

Про це повідомило посольство США у Фейсбуці, передає Укрінформ.

«Сьогодні посол Брінк провела зустріч з нещодавно призначеним очільником Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Олександром Клименком, щоб обговорити продовження нашої підтримки надзвичайно важливої роботи його команди», - йдеться у повідомленні.

У дипустанові наголосили, що САП відіграє ключову роль у боротьбі з корупцією та у захисті від впливу росії, й допомагає створити сильну, демократичну та суверенну Україну.

Читайте також: США позитивно оцінюють розбудову антикорупційної інфраструктури в Україні - Єрмак

Як повідомляв Укрінформ, 19 липня конкурсна комісія з обрання керівника Спеціалізованої антикорупційної прокуратури затвердила результати конкурсу, відповідно до яких найбільше балів набрав детектив Національного антикорупційного бюро Олександр Клименко.

28 липня Клименко був призначений керівником САП. Того ж дня генеральний прокурор Андрій Костін підписав наказ про призначення його своїм заступником.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-