Зеленська оприлюднила ролик про Київський саміт перших леді та джентльменів

Зеленська оприлюднила ролик про Київський саміт перших леді та джентльменів

Відео
Укрінформ
Перша леді України Олена Зеленська оприлюднила відеоролик про другий Київський саміт перших леді та джентльменів та поділилася враженнями щодо заходу.

Про це повідомляє Укрінформ із посиланням на Телеграм дружини Президента України.

"Тиждень із другого Київського саміту перших леді та джентльменів. У цьому ролику хочу згадати, яким він був", – зазначила Зеленська.

Вона відзначила, що саміт став першим великим міжнародним заходом, який пройшов в Україні від початку повномасштабної війни – на 150 день російського вторгнення. "Він відбувся, і це означає – попри навалу ми не відкладаємо життя, будуємо майбутнє, і з нами весь цивілізований світ", – підкреслила Зеленська.

За словами першої леді, до саміту долучилися 22 перші леді та джентльмени, включно з колегами з Польщі, Литви, Франції, Сполучених Штатів Америки – усіма тими, хто допомагає Україні всі ці п'ять місяців повномасштабної війни. Вона додала, що участь у заході взяли близько 50 спікерів, серед яких Девід Бекхем, Еван Макгрегор, Міла Куніс, Ештон Катчер, Эллі Голдінг та Пірс Морган у якості модератора.

"Але мене сповнювала гордість за наших спікерів – в 20 країнах світу, де транслювався саміт, світ чув Федора Шандора, Марину В’язовську, Дмитра Кулебу, Віктора Ляшко, Ксенію Возніцину, Ігоря Ключника, Дарію Герасимчук", – додала дружина Президента.

Вона подякувала всім учасникам саміту. "Відчула тиждень тому і відчуваю зараз – разом ми заклали переможне майбутнє для всього світу", – наголосила дружина Президента.

Читайте також: Зеленська відреагувала на негативні коментарі щодо фотосесії для Vogue

Як повідомлялося, 23 липня за ініціативи дружини Президента України Олени Зеленської в Києві відбувся другий Саміт перших леді та джентльменів.

23 серпня 2021 року відбувся перший Київський саміт перших леді та джентльменів.

Перша леді України планує продовжити організовувати саміти.

Фото: ОП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-