Зеленська відреагувала на негативні коментарі щодо фотосесії для Vogue

Зеленська відреагувала на негативні коментарі щодо фотосесії для Vogue

Укрінформ
Перша леді України Олена Зеленська відреагувала на негативні коментарі українців щодо її фотосесії для видання Vogue.

Реакцію вона висловила в інтерв‘ю, яке транслювалося в ефірі загальнонаціонального телемарафону, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Це ж не вперше в мене. Я вже починаю до цього звикати. Розумію, що кожна людина має право на свою думку. Демократія – вона і є демократія. Кожен може висловлювати свою думку. Можливо, мені дещо іноді неприємна форма, в якій вона висловлюється, але це мої емоції", – сказала Зеленська.

Фото: Vogue

Дружина Президента зауважила, що з естетичної точки зору може щось подобатися, щось не подобатися, але, на її думку, світлини в Vogue лише додадуть балів Україні на міжнародній арені, оскільки це видання читають мільйони людей у світі.

"Я б хотіла подивитися на людину, яка б відмовила Ені Лейбовіц, якби вона їй запропонувала фотографуватися… Ми передивлялися концепцію, але ж до кінця ти не можеш знати, як це буде. Коли тебе особисто запрошує Анна Вінтур (головна редакторка Vogue – ред.), а потім додає, що буде знімати Ені Лейбовіц, не варто відмовлятися", – додала Зеленська.

Читайте також: Олена Зеленська в інтерв’ю Vogue: Ми не сумніваємося, що переможемо

Окрім того, перша леді зазначила, що не вперше думки західних експертів та українців щодо фотографій розходяться. "Авжеж, це нормально. Ми маємо про себе говорити відверто. Тому я з розумінням ставлюся до такої ситуації", – підкреслила вона.

Водночас Зеленська розповіла, що її фотосесія тривала кілька годин, а фотосесія Президента України Володимира Зеленського – 15-20 хвилин, оскільки більше часу він не мав. Вона також прокоментувала спільні світлини з чоловіком: "На щастя, ми один одного відчуваємо. Нам не потрібно щось грати, щоб вийшло гарне фото".

Читайте також: Щодня гинуть люди: Зеленська закликала США продовжувати підтримку України

Як повідомлялося, дружина Президента України Олена Зеленська дала інтерв’ю Vogue, а її фотографія з‘явилася на обкладинці видання. Частина українців неоднозначно сприйняла світлину першої леді. Дехто висловлював негативні коментарі, начебто через нежіночний вигляд Зеленської.

Фото: ANNIE LEIBOVITZ, Vogue

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-