Звільнення Демченка з РНБО пов'язане зі станом його здоров'я - Подоляк

Звільнення Демченка з РНБО пов'язане зі станом його здоров'я - Подоляк

Укрінформ
Причиною звільнення Руслана Демченка з посади першого заступника секретаря Ради національної безпеки і оборони є стан його здоров'я.

Про це повідомив радник керівника Офісу Президента Михайло Подоляк у переданому ЗМІ коментарі.

"З одного боку, Президент продовжує кардинально змінювати роботу блоку безпеки та оборони з урахуванням викликів військового часу. Сьогодні потрібні виключно швидкі професійні рішення. Більше того, сьогодні маємо виснажливий формат війни. Не всі менеджери з різних причин можуть втримати цей темп, ритм, навантаження. Ми ж говоримо в даному випадку про вкрай важку модераційну роботу 24 на 7. Тому через особисті причини, пов‘язані зі складним станом здоров‘я, пан Демченко не зможе продовжувати виконувати роботу, оскільки потребує серйозного лікування. Тому без конспірології, будь ласка", - заявив Подоляк.

Читайте також: Зеленський звільнив Демченка з посади першого заступника секретаря РНБО

Він наголосив, що у цьому випадку кадрові питання є абсолютною прерогативою Президента, який керується виключно державними інтересами.

"Пан Демченко є професійним дипломатом, що активно працював на різних посадах державної служби протягом практично всього часу нашої незалежності. До речі, з першого дня повномасштабного вторгнення пан Демченко перебував на робочому місці в Києві та виконував свої професійні обов‘язки", - зазначив Подоляк.

Радник керівника ОП додав, що 25 липня Президент ухвалив певні кадрові рішення, перерозподілив обов’язки між іншими членами команди, оптимізував роботу РНБО під нові виклики нинішнього формату війни.

Як повідомлялося, Президент Володимир Зеленський звільнив Руслана Демченка з посади першого заступника секретаря Ради національної безпеки і оборони.Відповідний указ оприлюднений на сайті глави держави.

Демченко на цю посаду був призначений 16 червня 2020 року.

Фото: РНБО

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-