Президент вважає, що у конгресі США почули виступ його дружини щодо надання зброї Україні

Президент вважає, що у конгресі США почули виступ його дружини щодо надання зброї Україні

Укрінформ
Президент України Володимир Зеленський вважає, що виступ його дружини Олени у Конгресі Сполучених Штатів Америки, під час якого вона закликала допомогти Україні зупинити російський терор та надати більше зброї, почули.

Про це він сказав на відкритті Другого міжнародного саміту перших леді та джентльменів у Києві, передає кореспондент Укрінформу.

“Щойно на Банковій я зустрічався з конгресменами Сполучених Штатів Америки, які прибули підтримати нас із вами, всіх українців у боротьбі за головне - за свободу. Очолював делегацію Адам Сміт - керівник Комітету палати представників Сполучених Штатів Америки з питань збройних сил. І відчувалося, що наша розмова про подальше нарощування допомоги продовжує усі наші попередні контакти і зокрема, - зустрічі першої леді у Вашингтоні. Ми бачимо, що і виступ першої леді України в Конгресі Сполучених Штатів Америки був почутий. Є активність і щодо зброї для України, і щодо юридичного реагування на те, що робить росія проти нашої незалежності, нашої держави”, - сказав Зеленський.

Читайте також: Зеленська стала першою дружиною іноземного лідера, яка виступила в Конгресі США - ОП

Як повідомлялося, 20 липня дружина Президента Олена Зеленська під час виступу в Конгресі США подякувала Сполученим Штатам за потужну підтримку та звернулася з проханням допомогти Україні зупинити російський терор і надати більше зброї, щоби захистити мир і життя українців.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-