Зеленський подякував Драгі та висловив сподівання на подальшу підтримку Італією України

Зеленський подякував Драгі та висловив сподівання на подальшу підтримку Італією України

Укрінформ
Президент Володимир Зеленський подякував Маріо Драгі за підтримку України в боротьбі з агресією росії та висловив сподівання, що підтримка італійцями українців триватиме.

Про це глава держави написав у Твіттері, повідомляє Укрінформ.

«Щиро вдячний Маріо Драгі за непорушну підтримку України в боротьбі з агресією рф і в захисті спільних європейських цінностей – демократії та свободи. Працюватимемо й надалі над зміцненням українсько-італійсько співпраці. Переконаний, що активна підтримка народом Італії народу України триватиме!», - зазначив Зеленський.

Як повідомлялося, прем'єр-міністр Італії Маріо Драгі вдруге подав у відставку на тлі відсутності підтримки з боку коаліційних партій.

Читайте також: Прем'єр Італії Драгі вдруге подав заяву про відставку

Минулого тижня прем’єр-міністр Італії Маріо Драгі вже подавав у відставку після того, як 14 липня один із його партнерів, «Рух п’яти зірок», не підтримав його під час голосування на вотумі довіри. Президент Маттарелла тоді відхилив відставку Драгі.

20 липня верхня палата італійського парламенту (Сенат) висловила довіру прем’єру Драгі, однак деякі учасники коаліції відмовилися від голосування, що продемонструвало відсутність єдності.

Фото: ОП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-