Ткаченко пропонує скликати «інформаційний Рамштайн»

Ткаченко пропонує скликати «інформаційний Рамштайн»

Укрінформ
Для протидії російській дезінформації та пропаганді необхідно об’єднувати зусилля всіх цивілізованих країн.

На цьому наголосив міністр культури та інформаційної політики Олександр Ткаченко в ефірі загальнонаціонального телемарафону, повідомляє кореспондент Укрінформу.

Глава МКІП зазначив, що звертається до європейських та американських колег із пропозицією скликати так званий «інформаційний Рамштайн» для об‘єднання зусиль у протидії російській дезінформації та пропаганді.

«Ми створили на третій тиждень війни російськомовний канал «FREEДОМ», який користується суттєвою увагою в Ютубі в росії. Ми бачимо це не тільки по цифрах, а й через кібератаки на Ютуб-канали FREEДОМ, що це не просто правильний крок, а й дуже вчасний. У цьому сенсі ми маємо підтримку наших західних партнерів, які прекрасно розуміють, що для того, аби протидіяти величезній машині пропаганди росії, потрібно об‘єднувати зусилля всіх цивілізованих країн», – сказав Ткаченко.

Читайте також: Ткаченко назвав суму втрат через війну у культурній сфері

Як повідомлялося, в Україні з 24 лютого триває повномасштабна російська агресія.

За підтримки Президента Володимира Зеленського, Міністерства культури та інформаційної політики, Національної ради з питань телебачення і радіомовлення, медіагрупи «Медіа Група Україна», «StarLightMedia», «1+1 media», «InterMediaGroup» канал «Рада» і державна «Мультимедійна платформа іномовлення України» було запущено спільний телевізійний проєкт «FREEДОМ». Його метою є створення інформаційного продукту, розрахованого на російськомовну аудиторію у воєнний період, зокрема на російські окупаційні війська.

Трансляція відбувається на державному телеканалі UATV у режимі 24/7, програмне наповнення каналу складатимуть оригінальні програми виробництва медіагруп.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-