Кулеба – міністрам G20: Поставити росію на місце є глобальним викликом номер один

Кулеба – міністрам G20: Поставити росію на місце є глобальним викликом номер один

Укрінформ
Міністр закордонних справ Дмитро Кулеба закликав учасників міністерської зустрічі G20 до рішучої глобальної відповіді на російську агресію, яка загрожує світові продовольчою та енергетичною кризами.

Про це глава української дипломатії повідомив у Твіттері, передає Укрінформ.

«Сьогодні виступив на зустрічі міністрів G20 на запрошення міністра закордонних справ Індонезії Ретно Л.П. Марсуді і закликав до рішучої глобальної відповіді на російську агресію, яка загрожує світові продовольчою та енергетичною кризами. Поставити росію на місце є глобальним викликом номер один, і сьогоднішня зустріч це підтвердила», - написав Кулеба.

Читайте також: лавров втік від виступу Кулеби на саміті G20 – ЗМІ

Як повідомляв Укрінформ, на Балі (Індонезія) у четвер розпочалася дводенна зустріч міністрів закордонних справ двадцяти найрозвинутіших економік світу (G20), у центрі якої буде війна рф проти України та її наслідки.

Як зазначається на сайті Індонезійського головування в G20, зустріч на Балі поділена на дві сесії, перша з яких присвячена "зміцненню багатосторонності, обговоренню спільних дій для зміцнення глобальної співпраці і взаємної довіри між країнами, а також створенню сприятливого середовища, яке підтримуватиме світову стабільність, мир і розвиток". Друга сесія зустрічі офіційно буде присвячена продовольчій та енергетичній кризам.

Фото: ОП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-