Никифоров прокоментував «послання» Зеленського путіну через президента Індонезії

Никифоров прокоментував «послання» Зеленського путіну через президента Індонезії

Укрінформ
Основною темою перемовин Президентів України Володимира Зеленського та Індонезії Джоко Відодо напередодні в Києві було розблокування українських портів для експорту зерна. Якщо ж Зеленський прагне до когось звернутися з посланнями, то робить це у своїх щоденних зверненнях.

Таким чином прессекретар глави Української держави Сергій Никифоров пояснив у коментарі Укрінформу інформацію щодо заяви Відодо про нібито передачу послання путіну від Зеленського

Він нагадав, зокрема, що Індонезія - один із найбільших імпортерів пшениці з України.

"Тому блокування українських портів було основною темою на переговорах президентів у Києві. росія несе повну відповідальність за зрив експорту як до Індонезії, так і до інших регіонів світу. І вона ж буде відповідати за продовольчу кризу, яка може виникнути, якщо терміново не розблокувати українські порти. Саме про це Володимир Зеленський у деталях розповів Джоко Відодо", - підкреслив речник глави держави.

Читайте також: Президент Індонезії закликав зробити все можливе для розблокування експорту зерна з України

Що стосується будь-яких послань, то "Президент України, якщо хоче до когось звернутися, робить це публічно у своїх щоденних зверненнях", підкреслив речник глави держави.

Як повідомлялося, президент Індонезії Джоко Відодо 29 червня перебував з візитом в Україні. Він побував в Ірпені Київської області та провів переговори з Президентом Володимиром Зеленським.

Після цього Відодо вирушив у росію. За даними росзмі, президент Індонезії у москві заявив, що передав владіміру путіну послання від Володимира Зеленського.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-