Усі країни Західних Балкан виступають на боці України – премʼєр-міністр Албанії

Усі країни Західних Балкан виступають на боці України – премʼєр-міністр Албанії

Укрінформ
Усі країни Західних Балкан, незалежно від історії та звʼязків з рф, виступають на боці України.

На цьому наголосив премʼєр-міністр Албанії Еді Рама на спільному з чорногорським колегою Дрітаном Абазовичем та Президентом України Володимиром Зеленським брифінгу в Києві, передає Укрінформ.

«Західні Балкани мають п’ять країн, що є членами ООН, і всі вони виступають на боці України, незалежно від того, яка там історія у нас, передісторія, незалежно від того, які наші звʼязки кожної країни, зокрема, з росією, тому що це різні обставини», - сказав він.

Також Рама відзначив, що і Косово, як і всі країни Західних Балкан, цілковито підтримує нашу державу за допомогою санкцій, незважаючи на невизнання з боку України.

Читайте також: Зеленський: Балканські країни можуть допомогти у відновленні України та реабілітації важкопоранених

«Я вірю, що ми робимо те, що треба. Україна просить, і те, що вона просить, вона має дістати», - підсумував премʼєр-міністр Албанії.

Як повідомляв Укрінформ, прем‘єр-міністри Республіки Албанія Еді Рама та Чорногорії Дрітан Абазович 15 червня перебувають з робочим візитом у Києві. Вони зустрілися з Президентом України Володимиром Зеленським. Глава уряду Республіки Північна Македонія Димитар Ковачевський долучився до зустрічі у форматі відеозвернення.

Фото: EPA

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-