Уряд звільнив трьох заступників міністрів і призначив двох

Уряд звільнив трьох заступників міністрів і призначив двох

Укрінформ
Кабінет Міністрів звільнив заступників міністра соціальної політики Бориса Лебедцова і Ольгу Ревук, а також заступника міністра економіки Ігоря Дядюру.

Про це повідомив представник Кабміну у Верховній Раді Тарас Мельничук у Телеграмі за результатами засідання уряду 10 червня, передає Укрінформ.

"Звільнено: Лебедцова Бориса Борисовича з посади заступника міністра соціальної політики України; Ревук Ольгу Миколаївну з посади заступника міністра соціальної політики України з питань європейської інтеграції; Дядюру Ігоря Григоровича з посади заступника міністра економіки України з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації", - зазначив Мельничук.

Він також повідомив, що на посаду заступника міністра соціальної політики уряд призначив Андрія Котирла, а заступником глави Мінсоцполітики з питань європейської інтеграції - Анну Сергєєву.

Читайте також: Кабмін погодив звільнення голів Бучанської та Фастівської РДА на Київщині

Крім того, уряд звільнив Анну Фенчак з посади заступника голови Національної служби здоров’я, а Ольгу Шевчук-Клюжеву - з посади члена Національної комісії зі стандартів державної мови.

Як повідомлялося, Лебедцов був призначений на посаду заступника міністра соціальної політики у березні 2020 року, Ревук - у липні того ж року. Дядюра обіймав посаду заступника міністра економіки з вересня 2020-го.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-