Лідери сучасності можуть забезпечити поразку тиранії й повинні це зробити – Зеленський

Лідери сучасності можуть забезпечити поразку тиранії й повинні це зробити – Зеленський

Укрінформ
Президент Володимир Зеленський переконаний, що всі лідери сучасності можуть надійно захистити свободу, зупинити шантаж і забезпечити поразку тиранії.

Про це він сказав під час виступу на TIME100 Gala, передає Укрінформ.

«Ми можемо забезпечити поразку тиранії. Всі ми, всі лідери нашого часу. Ми можемо надійно захистити свободу. Ми можемо зупинити шантаж, до якого вдається людина, якій взагалі не місце в нашому списку (списку найвпливовіших людей за версією Time – ред.). Якщо ми це можемо, значить, ми повинні це зробити. Бо вплив зобовʼязує», - підкреслив глава держави.

«Для мене честь бути лідером передусім для цих людей», - зазначив він.

Президент нагадав, що цьогоріч у топп'ятірці найвпливовіших, окрім нього, – Ілон Маск, Премʼєр-міністр Великої Британії Борис Джонсон, медичні працівники, які боролися з коронавірусом, та Президент США Джозеф Байден, однак додав, що цей топ був складений у час, коли у Європі триває найстрашніша війна за останні 77 років.

«Війна, яку ми поки що не можемо зупинити. Чому так? Чому ми не можемо зупинити кровопролиття? Чому наш вплив не працює на повну? І чому людина, яка взагалі не в нашому списку, тримає в заручниках мільйони людей? Погодьтеся, ці запитання зараз – буквально в повітрі. Але чи є у вас на них відповіді?», - акцентував Зеленський.

Читайте також: Зеленський подякував Байдену за об’єднання вільного світу на підтримку України

Як повідомляв Укрінформ, у травні Президент України Володимир Зеленський став найвпливовішою людиною року за версією читачів американського видання Time.

Фото: president.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-