Масований санкційний удар по росії дасть змогу уникнути затяжної війни – Єрмак

Масований санкційний удар по росії дасть змогу уникнути затяжної війни – Єрмак

Укрінформ
Масований санкційний удар по росії, посилений максимальною кількістю надання зброї Україні, дасть змогу уникнути затяжної війни.

Про це заявив керівник Офісу Президента Андрій Єрмак, виступаючи на засіданні Комітету закордонних справ та оборони парламенту Ірландії, передає Укрінформ.

"Євросоюз відповідає на агресію росії порційним нарощуванням санкцій та поступовим збільшенням постачання зброї Україні. Це надто довго й неефективно. Ми пропонуємо змінити підхід. Слід зробити те, чого росіяни не очікують. Масований санкційний удар, посилений максимальною кількістю важких озброєнь для Збройних сил України, не лише допоможе врятувати тисячі життів. Він також дасть змогу уникнути затяжної війни, до якої вже підготувалася росія", - сказав Єрмак.

Читайте також: росія вдалася до четвертого типу шантажу проти України за час агресії - Єрмак

За його словами, не менш важливо й те, що продовження санкційного тиску на росію слугуватиме одним із запобіжників проти подальших спроб агресії щодо України.

Як повідомлялося, лідери країн Європейського Союзу погодили шостий пакет санкцій проти російської федерації, який передбачає часткове ембарго на імпорт російської нафти та відключення Сбербанку від системи SWIFT.

Фото: ОП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-