Пальне, зруйноване майно та вступна кампанія: Зеленський провів нараду з урядом

Пальне, зруйноване майно та вступна кампанія: Зеленський провів нараду з урядом

Фото
Укрінформ
Президент Володимир Зеленський провів нараду з членами Кабінету Міністрів щодо постачання пального, роботи влади на тимчасово захоплених територіях, питання зруйнованого майна й вступної кампанії.

Про це глава держави повідомив у Телеграмі, передає Укрінформ.

«Нарада з членами Кабміну. Багато актуальних питань. Обговорили постачання пального, облік зруйнованого майна, організацію роботи влади щодо тимчасово окупованих територій, проведення ЗНО та вступної кампанії», - зазначив Зеленський.

Крім того, він поінформував, що готується програма повернення до України тимчасово переміщених громадян, створюються для них робочі місця.

Пізніше у пресслужбі глави держави поінформували, що серед найактуальніших питань, які обговорювалися на нараді, – ситуація з постачанням пального в Україну, контроль цін та наявність його на АЗС на тлі зростання споживання, пожвавлення економіки й підготовка аграріїв до кампанії зі збору врожаю.

Урядовці доповіли про кроки, які здійснюються для задоволення попиту на пальне та створення запасів.

Також на нараді йшлося про реалізовані та заплановані заходи щодо обліку зруйнованого майна з метою залучення коштів донорів та конфіскованих активів російської федерації, а також про дані щодо заморожених коштів росії в усіх країнах світу.

Окрему увагу було приділено підготовці програми повернення до України тимчасово переміщених громадян, зокрема, створенню для них робочих місць, а також - питанням організації роботи влади щодо тимчасово захоплених територій України.

Окрім того, як зауважили в ОП, учасники наради обговорили завершення навчального року, проведення зовнішнього незалежного оцінювання та вступної кампанії, перспективи й пропозиції стосовно організації навчального процесу в країні з 1 вересня.

Читайте також: Зеленський обговорив з прем'єром Італії оборонну підтримку, постачання пального і продовольчу кризу

24 лютого росія розпочала повномасштабне вторгнення в Україну. Війська рф проводять масовані бомбардування та обстріли українських міст і сіл, розв’язали масовий терор проти цивільного населення на тимчасово захоплених територіях.

Фото: Zelenskiy / Official

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-