ВООЗ може допомогти кремлю лише психіатрами: Подоляк відреагував на звернення Лаврова

ВООЗ може допомогти кремлю лише психіатрами: Подоляк відреагував на звернення Лаврова

Укрінформ
Радник керівника Офісу Президента України Михайло Подоляк прокоментував звернення міністерства закордонних справ російської федерації до Всесвітньої організації охорони здоров'я з проханням вплинути на Київ, аби Україна не чинила опору "спеціальній військовій операції".

Відповідний коментар радник керівника ОП оприлюднив у Телеграмі, повідомляє Укрінформ.

"Так-так, саме в такому формулюванні… Тобто "кокаїнові інтелектуали" з російського міністерства цілком серйозно пропонують міжнародній організації передати нам ультиматум: українці, до вас додому прийшли ґвалтівники та вбивці, тому ви тихенько станьте до стінок і чекайте, поки вони пограбують, повбивають, поґвалтують. А потому займуть частину вашого дому й будуть там безунітазно бухати. Чистий російський абсурд. Ось що значить дипломатична деменція. Ось що значить суттєва залежність від спеціальних стимуляторів. І ось що значить дедалі більша міжнародна ізоляція", – зазначив радник керівника ОП.

Читайте також: «Дурнів немає»: в ОП відповіли на шантаж росії, яка вимагає зняття санкцій за розблокування портів

Подоляк висловив переконання, що скоро дипломатичні контакти москви обмежаться білоруссю, Еритреєю та гуманітарними організаціями, в яких можна буде просити: "Хай уже вони складуть зброю, ну, будь ласка, інакше в нас нічого не виходить".

Він також наголосив, що єдине, чим у ВООЗ можуть допомогти кремлю, – це організувати належне колективне психіатричне обстеження та запропонувати програми адаптивної терапії.

"Безумовно, Київ може тільки вітати подібні лікувальні заходи", – підкреслив радник керівника ОП.

Читайте також: росія все ще має ілюзії про військові успіхи на сході України, але це не так – Подоляк

Як повідомлялося, 24 лютого президент рф володимир путін оголосив про початок повномасштабного вторгнення в Україну. війська рф обстрілюють і руйнують ключові об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст і сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню, балістичних ракет. На тимчасово окупованих територіях рашисти влаштували терор.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-