Шмигаль обговорив з прем'єром Португалії військову й фінансову допомогу

Шмигаль обговорив з прем'єром Португалії військову й фінансову допомогу

Укрінформ
Прем‘єр-міністр України Денис Шмигаль обговорив з Прем’єр-міністром Португалії Антоніу Коштою військову й фінансову допомогу, санкційний тиск на росію та європейську інтеграцію України.

Як передає Укрінформ, про це глава уряду повідомив у Фейсбуці.

"Наголосив, що постачання сучасної зброї Україні має супроводжуватися посиленням санкційного тиску на росію. Подякував Португалії за підтримку всіх санкцій ЄС та висловив сподівання, що 6-й пакет санкцій буде ухвалений якнайшвидше", - написав Шмигаль.

Він зазначив, що Португалія солідарна з Україною та готова надавати всю необхідну допомогу, зокрема постраждалим людям. За словами Шмигаля, Україна також може розраховувати на Португалію в частині фінансової допомоги та у підтримці наших європейських прагнень.

Читайте також: Австралія вже надала Україні допомогу на $173 мільйони

24 лютого президент рф володимир путін оголосив про початок повномасштабного вторгнення в Україну. Війська рф обстрілюють і руйнують ключові об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст і сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню, балістичних ракет.

Загарбники влаштували масовий терор на тимчасово зайнятих територіях.

Європейський Союз, США, інші країни застосували потужні санкції проти країни-агресора.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-