Зеленський не дуже вірить у домовленості з рф, доки їх не підпише сам путін

Зеленський не дуже вірить у домовленості з рф, доки їх не підпише сам путін

Укрінформ
Президент України Володимир Зеленський не дуже вірить у домовленості з російською федерацією, доки володимир путін офіційно їх не підтвердить.

Про це глава Української держави заявив під час виступу у відеоформаті на сесії Wall Street Journal CEO Council Summit, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Наші групи спілкуються на рівні перемовників… Я можу сказати відверто, що не дуже вірю в такі домовленості. Вважаю, що важливо говорити, але поки президент російської федерації не поставить свій підпис або хоча б не скаже про щось офіційно, я не бачу ваги в таких домовленостях», - сказав глава держави.

Читайте також: Україна не погодиться на заморожений конфлікт з рф – Зеленський

Як повідомляв Укрінформ, Президент Володимир Зеленський 16 квітня заявив, що підсумковий документ про завершення розв’язаної росією війни проти України може складатися з двох частин – договору про гарантії безпеки для України і окремого двостороннього договору між Україною і рф.

Читайте також: Зупинити, відтиснути, відновити: Зеленський назвав три етапи війни

Останні очні переговори між українською та російською делегаціями відбулися 29 березня у Стамбулі. Українська делегація виступила з низкою пропозицій щодо припинення війни, серед яких - підписання міжнародного договору про гарантії безпеки для України.

За словами радника керівника ОП Михайла Подоляка, договір із рф у разі підписання має містити логіку виходу з війни й червоні лінії для унеможливлення нових наступів росіян на територію України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-