Об’єднання українців є зброєю номер один – Президент

Об’єднання українців є зброєю номер один – Президент

Укрінформ
Президент Володимир Зеленський вважає, що об'єднання українців на тлі російської агресії – є головною зброєю проти ворога. 

Таку думку висловив український лідер під час пресконференції для українських та іноземних ЗМІ, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Ми настільки об'єднані, і нам головне, щоб все це залишилось до кінця війни і після неї. Ми так об'єдналися! Слово «влада» не викликає у суспільства блювотного рефлексу. І я пишаюсь цим. Мені не соромно бути керівником держави. Я вважаю, що це велика перемога і велика наша зброя – об'єднання сил тих героїв, військових,  спецслужбовців, нацгвардійців, прикордонників, які першими зустрічали, наших робітників зв'язку, які першими, на жаль, ракети прийняли і загинули... Зараз таке об’єднання, я вважаю, що це зброя номер один», - сказав глава держави. 

Читайте також: Зеленський подякував Джонсону за оборонну підтримку та макрофінансову допомогу

Як повідомлялося, український лідер Володимир Зеленський розповів, що обговорював із президентами Туреччини та Азербайджану їхню посередницьку місію у переговорах України і російської федерації. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-