Зеленський на зустрічі з путіним говорив би про територіальну цілісність України

Зеленський на зустрічі з путіним говорив би про територіальну цілісність України

Укрінформ
Президент Володимир Зеленський заявив, що у разі зустрічі з президентом російської федерації володимиром путіним говорив би виключно про територіальну цілісність України, про схід і Крим.

Про це він сказав на пресконференції, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Що б я сказав путіну? Думаю, що мої питання, які б я проговорював з президентом рф, стосуються виключно питань, які мене цікавлять виключно як Президента України - це питання територіальної цілісності. І саме ці питання я би з ним проговорював: як далі буде жити український Донбас, як далі буде жити наш Крим. Де ми можемо, у якій точці про це домовитись і чи можемо взагалі», - зазначив Зеленський.

На його думку, найголовніше, що українська сторона порушує це питання, і російська федерація «починає на це відповідати».

«Не так, як на нам подобається, але тим не менше, питання про діалог був би чи буде дуже предметним», - додав Президент.

Читайте також: Зеленський обговорив з лідерами Туреччини й Азербайджану посередництво у переговорах з рф

24 лютого президент рф володимир путін оголосив про повномасштабне вторгнення в Україну. Війська росії знищують об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст і сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-