Шмигаль подякував Фріланд за підтримку, яку Україні надає Канада

Шмигаль подякував Фріланд за підтримку, яку Україні надає Канада

Укрінформ
Прем’єр-міністр України Денис Шмигаль у США провів зустріч із віцепрем'єр-міністром – міністром фінансів Канади Христею Фріланд, під час якої подякував канадському народу за надзвичайно велику й теплу підтримку.

Як передає Укрінформ, про це глава уряду написав у Телеграмі.

«На теренах США зустрівся зі справжнім другом України, Христею Фріланд. Із віцепрем’єркою, міністеркою фінансів Канади ми обговорили підтримку нашої держави та українського народу в боротьбі із російським загарбником», - написав Шмигаль.

За його словами, Канада першою спрямувала 1 млрд канадських доларів на спеціальний адміністративний рахунок МВФ, який був створений для допомоги Україні. «Подякував за це особисто. Ми відчуваємо надзвичайно велику й теплу підтримку від усього канадського народу», - зазначив глава уряду.

Читайте також: Глава Пентагону провів зустріч зі Шмигалем

Як повідомлялося, Прем’єр-міністр Денис Шмигаль 21- 22 квітня перебуває з робочим візитом у Вашингтоні (США). Глава уряду України бере участь у засіданні міністерського рівня в рамках The 2022 Spring Meetings Міжнародного валютного фонду та Світового банку. Шмигаль також проводить зустрічі з представниками Конгресу США, керівниками міжнародних фінансових та гуманітарних організацій, міністрами США.

Фото: Телеграм Дениса Шмигаля

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-