Подоляк прогнозує, що рф увійде в історію у статусі країни-вигнанця

Подоляк прогнозує, що рф увійде в історію у статусі країни-вигнанця

Укрінформ
Радник керівника Офісу Президента Михайло Подоляк вважає, що російська федерація увійде в історію у статусі країни-вигнанця.

Як повідомляє Укрінформ, таку думку він висловив у Твіттері, коментуючи враження канцлера Австрії Карла Негаммера від зустрічі президентом рф володимиром путіним.

«Ілюзії такого масштабу завжди призводять до трагедії. рф програє. У воєнному, економічному та географічному сенсах. Країна-вигнанець із негативним профілем у підручниках історії. Такою буде «перемога», - написав Подоляк.

Канцлер Австрії Карл Негаммер в інтерв'ю американському телеканалу сказав, що після зустрічі з президентом РФ Владіміром Путіним вважає: російський лідер упевнений, що виграє війну в Україні.

Читайте також: «Жодних позитивних вражень»: канцлер Австрії розповів про зустріч із путіним

президент рф путін 24 лютого оголосив війну Україні і розпочав масштабне вторгнення. Російські війська обстрілюють та знищують об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст та селищ із використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-